Musikk kan hjelpe barn utvikle en rekke viktige ferdigheter og i dag er mulighetene for å begynne tidlig meget gode. En rekke store leketøysprodusenter har flotte produkter som ikke bare er til for å irritere mor og fars trommehinner. Desto tidligere du introduserer barnet for musikk, desto større er muligheten for at de plukker opp et ekte instrument når de blir litt eldre.

Symphony in B. by B. Toys

Symphony in B. by B. Toys er en flott leke for barn fra 6 måneder. Den rene gleden av å mikse og matche musikalske melodier og rytmer vil få ethvert barn til å smile. Dette er en godt utviklet leke som barn i alle aldre vil like. B. Toys er kjent for sine innovative, fargerike og svært interaktive leker. Med Symphony in B. får barnet leke seg med hele 13 ulike instrumenter. Barn kan plassere opptil seks instrumenter i midten av spillbrettet og sensorene på bunnen spiller umiddelbart de lydene det enkelte instrumentet lager. Med 15 forskjellige sanger å velge mellom og 13 instrumenter er mulighetene enorme. Leken kommer også med justerbart volum, så barnet kan leke seg i timesvis uten å plage resten av familien.

Kidi Super Star

Bor det en fremtidig superstjerne i den lille poden? Vel, med Kidi Super Star kan barnet ditt synge med til alle sine favorittsanger for man kan enkelt fjerne den originale stemmen slik at man bare sitter igjen med barnets stemme. En flott leke som lar alle barn synge sammen med artisten, slik vil de også føle seg tryggere på seg selv og egen stemme. Kidi Super Star kan til og med endre lyden av stemmen til barnet ditt med innebygd mikrofoneffekter og det er ikke alt.  Kidi Super Star kommer med massevis av kule, interaktive funksjoner; ulike lydinnstillinger som disco light med mer. Om man registrerer seg på produsentens hjemmeside, kan man laste ned en rekke lydeffekter helt gratis. Alle sangene kan også lett flyttes over på en annen enhet som mobil eller mp3 spiller.

PAW Patrol Musical Playmat

Liker barnet ditt å lage sin egen musikk? Med Musical Playmat kan barnet ditt spille en rekke instrumenter med bena. Alt er godt merket og barn fra 2 år og oppover vil lett finne ut av denne flotte leken på egen hånd. På mange måter minner denne matten om et keyboard og barna har et godt utvalg av melodier og instrumenter. En flott leke som tåler mye juling.

Chad Valley Electronic Drum Set

Trommer er for mange foreldre et mareritt, men med Chad Valley Electronic Drum set kan barnet både justere ned lyden og bruke headsett, slik at man ikke plager resten av husstanden. Barnet kan velge mellom 14 ulike grunnrytmer og kan lett komponere sine egne beats etter som de blir bedre. Alle kjente trommetakter er lagt inn og barnet får mulighet til å lære seg alle grunnprinsipper på en morsom måte. Settet kommer med 6 trommer og to sett med trommestikker.

Chad Valley elektroniske keyboard

Et keyboard er en flott måte å få et barn i gang med musikk. Det er lett å transportere og lærer barnet om både rytme og ulike instrumenter. Dette Chad Valley elektroniske keyboardet kommer med 32 ekte pianotangenter, 8 ulike rytmer og blinkende lys som lar barnet føle seg som en ekte stjerne. Ulike lyder og demosanger oppfordrer små til å eksperimentere med instrumentet slik at de lærer å utvikle egne lyder og sanger.
Inkludert i keyboardet er:
Standard tastatur med 32 tangenter, 19 demosanger, 4 dyrelyder, hund, fugl, frosk. 4 trommelyder, bass, Hi-hat, tam tam og stortromme. 8 lydeffekter som piano, orgel, fiolin, trompet, klokke, mandolin og gitar. I tillegg er det en beatbox med 8 rytmer som langsom rock, rock, new age, disco, marsj, waltz, samba og blues.

Privacy Policy